Ινδία| Δυναμική παρουσία της Αθήνας στη διεθνή τουριστική έκθεση “Outbound Travel Market” στη Βομβάη

ΙΝΔΙΑ

INFO

Στο πλαίσιο της στρατηγικής της πόλης για ενίσχυση και διεύρυνση των τουριστικών επαφών με την ινδική αγορά, η Αθήνα, μέσω του Γραφείου Συνεδρίων και Επισκεπτών του Δήμου Αθηναίων (This is Athens – CVB), έλαβε για πρώτη φορά μέρος στη διεθνή έκθεση “Outbound Travel Market” (OTM), που πραγματοποιήθηκε στη Βομβάη της Ινδίας, από τις 8 έως τις 10 Φεβρουαρίου.

Η ΟΤΜ αποτελεί μία από τις κορυφαίες εκθέσεις της Ασίας που λειτουργεί ως “πύλη” πρόσβασης στις τουριστικές αγορές της Ινδίας. Κάθε χρόνο συγκεντρώνει περισσότερους από 35.000 επισκέπτες από 60 διαφορετικές χώρες, μεταξύ των οποίων 1.600 εκθέτες και περισσότερους από 1.000 επαγγελματίες του τουρισμού.

Σε αυτή την πρώτη συμμετοχή, η πόλη της Αθήνας είχε διπλή δυναμική παρουσία τόσο στο περίπτερο του ΕΟΤ, όσο και στο περίπτερο του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων (ΕΤΟΑ).

Κατά τη διάρκεια της τριήμερης έκθεσης, οι εκπρόσωποι του Γραφείου Συνεδρίων και Επισκεπτών του Δήμου Αθηναίων, ήρθαν σε επαφή με περισσότερους από 200 εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας της Ινδίας, παρουσιάζοντας όλες τις σύγχρονες υποδομές και τα πλεονεκτήματα της πόλης τα οποία την καθιστούν όχι μόνο έναν ανταγωνιστικό τουριστικό προορισμό, αλλά και ιδανική επιλογή για κινηματογραφικές παραγωγές και διοργάνωση γάμων.

Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, η ΕΤΟΑ βραβεύτηκε από την ΟΤΜ για την παρουσία της στην έκθεση και παρέλαβε το βραβείο μαζί με τους εκπροσώπους της Αθήνας.

Για την πιο στοχευμένη δικτύωση με εκπροσώπους της Ινδικής Αγοράς, το Γραφείο Επισκεπτών και Συνεδρίων του Δήμου Αθηναίων συνεργάστηκε με τον Ινδικό Όμιλο Συμβούλων Τουρισμού Nijhawan Group.

Το ταξίδι πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης στρατηγικής προβολής και προώθησης της Αθήνας με στόχο την προσέλκυση της τουριστικής αγοράς της Ινδίας, αλλά και τη δημιουργία μιας απευθείας αεροπορικής σύνδεσης.

ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:
Ινδία| Δυναμική παρουσία της Αθήνας στη διεθνή τουριστική έκθεση “Outbound Travel Market” στη Βομβάη
ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ:
-
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:
Φεβρουάριος 8 2024
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ:
Φεβρουάριος 10 2024