Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Καρπενησίου

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Καρπενησίου

Το Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Καρπενησίου αποτελεί εδώ και περισσότερο από είκοσι χρόνια τον έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην οικονομική και πολιτιστική ζωή της πόλης.

Το Καρπενήσι  και ο Νομός Ευρυτανίας έχει επενδύσει στη φύση, στο ανάγλυφο και την ιστορία της περιοχής αναπτύσσοντας εναλλακτικές μορφές τουρισμού καθιστώντας το νομό προορισμό σε όλη την περίοδο του χρόνου.

Το Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Καρπενησίου έχει γίνει πυρήνας αυτής της προσπάθειας αφού καθιστά το Καρπενήσι κατάλληλο να φιλοξενήσει μεγάλα συνέδρια και συναντήσεις. Η πρόσβαση είναι εύκολη καθώς απέχει ελάχιστα από το κέντρο της πόλης.  Η εξωτερική εικόνα του πιστοποιεί ότι πρόκειται για ένα φιλικό, σύγχρονο και λειτουργικό κτίριο.

 

Η καλαίσθητη κεντρική αμφιθεατρική αίθουσα του Κέντρου έχει δυνατότητα φιλοξενίας  600 ατόμων και μπορεί να υποστηρίξει κάθε ανάγκη αφού διαθέτει σύγχρονο τεχνολογικό, οπτικοακουστικό εξοπλισμό.

Στους χώρους του Κέντρου ξεχωρίζει το όμορφο Φουαγιέ. Επενδυμένο με μάρμαρο και ξύλο δίνει την αίσθηση πολυτέλειας και μπορεί να λειτουργήσει συμπληρωματικά σε κάποιο συνέδριο ή αυτόνομα για τη διεξαγωγή εκδηλώσεων και οργάνωση συναντήσεων.

Ωστόσο, το Συνεδριακό Κέντρο διατηρεί κεντρική θέση στην πολιτιστική και κοινωνική ζωή της πόλης. Φιλοξενώντας εκδηλώσεις, δράσεις τοπικών συλλόγων, εκθέσεις και συναυλίες, στεγάζοντας το δημοτικό κινηματογράφο είναι μέρος της καθημερινότητας των κατοίκων.

 

Πληροφορίες:

Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Καρπενησίου

Δ/νση: Γεωρ. Παπανδρέου 1, Καρπενήσι 361 00

Τηλ. 2237 021227

Απόσταση από το Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου: 250 μ.

Απόσταση από Γεωπονικό Πανεπιστήμιο: 700 μέτρα

Απόσταση από Ελικοδρόμιο Καρπενησίου: 1,6 χλμ

 

 

 

 

 

 

 

Καρπενήσι
Καρπενήσι
Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Καρπενησίου
Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Καρπενησίου
Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Καρπενησίου

2 σχόλια.

  1. Wow! This could be one particular of the most useful blogs We have ever arrive across on this subject. Actually Wonderful. I am also an expert in this topic therefore I can understand your effort.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *