Πολιτιστικοί Χώροι

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

-

Στους χώρους του Μεγάρου της Εταιρείας Ηπειρωτικών Μελετών βρίσκεται το Πνευματικό Κέντρο  «Κωνσταντίνος Κατσάρης» προς τιμήν του ευεργέτη της ΕΗΜ.

Στην αίθουσα φιλοξενούνται πολιτιστικές δράσεις, διαλέξεις, παρουσιάσεις βιβλίων και πολλές ακόμα ανοιχτές εκδηλώσεις στις οποίες συμμετέχει πλήθος κόσμου προσδίδοντας στο Πνευματικό Κέντρο τον χαρακτηρισμό «Λαϊκό Πανεπιστήμιο» των Ιωαννίνων.

Ο χώρος είναι διακοσμημένος με οροφογραφίες, έπιπλα και χαρακτικά ώστε να παραπέμπει στην αισθητική παραδοσιακών ηπειρωτικών αρχοντικών.

Η αίθουσα είναι χωρητικότητας 250 ατόμων και επιπλέον 30 ατόμων στον εξώστη. Οι εκδηλώσεις υποστηρίζονται με τη δυνατότητα προβολών, φωτισμού και μικροφώνων.

Εκδηλώσεις στο Μέγαρο της Εταιρείας Ηπειρωτικών Μελετών πραγματοποιούνται επίσης στην Αίθουσα Εκδηλώσεων «Κώστα Μαλάμου». Ο ζωγράφος και χαράκτης Κώστας Μαλάμος δούλεψε ακούραστα για τη συγκρότηση της Δημοτικής Πινακοθήκης Ιωαννίνων.

Στη λιτή αίθουσα δεσπόζουν έργα του καλλιτέχνη. Στο χώρο μπορούν να φιλοξενηθούν ημερίδες, θεατρικές δράσεις, παρουσιάσεις και άλλες εκδηλώσεις τις οποίες μπορούν να παρακολουθήσουν έως 80 άτομα.

 

Επικοινωνία:

Εταιρία Ηπειρωτικών Μελετών
Παρασκευοπούλου 4, Ιωάννινα, T.K. 45444, Τηλ.: 2651025233
Email: ehm@otenet.gr
https://www.ehm.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *