ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ – συνεδριακοί χώροι

ATTIKH

INFO

Συνεδριακά Κέντρα

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, παρακολουθώντας τις σύγχρονες ανάγκες έρευνας έχει επενδύσει στη λειτουργία εγκαταστάσεων που ανταποκρίνονται στον εκπαιδευτικό ρόλο του.

Άξονας της επιστημονικής παραγωγής των πανεπιστημίων είναι πλέον η δυνατότητα φιλοξενίας συνεδρίων που παρέχουν όλες τις υποδομές και τις προϋποθέσεις για την προώθηση του ερευνητικού έργου.

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής διατηρεί τρεις συνεδριακούς χώρους υψηλών προδιαγραφών:

Συνεδριακό Κέντρο της Πανεπιστημιούπολης Άλσους Αιγάλεω στο κεντρικό κτήριο Κ1 των κεντρικών εγκαταστάσεων περιλαμβάνει την κεντρική αίθουσα  455 τ.μ. και  344 θέσεων

Το Συνεδριακό Κέντρο της Πανεπιστημιούπολης Αρχαίου Ελαιώνα έχει αναπτυχθεί σε τέσσερα επίπεδα συνολικής επιφάνειας 5.000 τ.μ, με δυνατότητα φιλοξενίας έως και 1.500 συνέδρων ταυτόχρονα.

Εντός της Πανεπιστημιούπολης Αθηνών όπου έχει αναπτυχθεί ένα σύγχρονο μικρό Συνεδριακό Κέντρο που καλύπτει ποικίλες εκδηλώσεις.

Όλοι οι συνεδριακοί χώροι του πανεπιστημίου συνδυάζουν υψηλή αισθητική και σύγχρονες τεχνολογίες. Τα συνεδριακά κέντρα κατέχουν κεντρική θέση στη λειτουργία του πανεπιστημίου φιλοξενώντας επίσης σεμινάρια, ημερίδες και ορκωμοσίες

Αίθουσες Διδασκαλίας

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής είναι το τρίτο μεγαλύτερο της χώρας με περισσότερους από 60.000 φοιτητές σε όλες τις βαθμίδες. Το σύνολο των εκπαιδευτικών δράσεων του Πανεπιστήμιου πραγματοποιείται στις τρεις πανεπιστημιουπόλεις: Άλσους Αιγάλεω, Αρχαίου Ελαιώνα, Αθηνών.

Επιδιώκοντας την κάλυψη των απαιτητικών αναγκών της σύγχρονης κοινωνίας, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής στοχεύει στη δημιουργία στελεχών µε σοβαρή επιστημονική και τεχνοκρατική υποδομή Όλες οι αίθουσες διδασκαλίες διαθέτουν τα απαραίτητα τεχνολογικά μέσα και τις καλύτερες συνθήκες για την εκπαίδευση των φοιτητών.

Πλήρως εξοπλισμένα με σύγχρονα μέσα είναι και τα εργαστήρια του Πανεπιστημίου.  Video projectors, overhead projectors, διαδραστικoί πίνακες, Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές εφοδιασμένοι με τα απαραίτητο λογισμικό και  πρόσβαση στο διαδίκτυο είναι τη διάθεση των φοιτητών και των διδασκόντων για να υποστηρίξουν την εκπαίδευση και την έρευνα.

Εκτός από τις υλικοτεχνικές εκπαιδευτικές υποδομές, στους χώρους των πανεπιστημιουπόλεων βρίσκονται  επίσης συνεδριακά κέντρα, βιβλιοθήκες, εστιατόρια, γυμναστήρια, χώροι υγειονομικής περίθαλψης, κυλικεία και χώροι αναψυχής για τους φοιτητές.

 

Επικοινωνία: 

Τηλ. 210 5381109
Email: proffice@uniwa.gr
website: https://www.uniwa.gr/

Συνεδριακό κέντρο Αθηνών
Συνεδριακό κέντρο Άλσους Αιγάλεω
Συνεδριακό κέντρο Αρχαίου Ελαιώνα
Συνεδριακό Κέντρο Αρχαίου Ελαιώνα
Συνεδριακό Κέντρο Αρχαίου Ελαιώνα

Ένα σχόλιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *