Στις πέντε αυτόνομες σουίτες του Ξενοδοχείου The Tsitouras Collection παρέχονται όλες οι ανέσεις που θα εξασφαλίσουν τη μοναδική εμπειρία της διαμονής σε ένα χώρο μοναδικής αισθητικής. Τα έργα τέχνης της συλλογής βγαίνουν από τις προθήκες και βρίσκουν τη θέση τους στα δωμάτια σε ένα διάλογο με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και το τοπίο.

Οι σουίτες  είναι διακοσμημένες με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, με ξεχωριστό χαρακτήρα η κάθε μια όπως αναδεικνύεται μέσα από τα καλόγουστα αντικείμενα μεγάλης καλλιτεχνικής αξίας και σπουδαίας αισθητικής από τη Συλλογή Τσίτουρας.

Η σουίτα της Θάλασσας: Με διακόσμηση εμπνευσμένη από τη θάλασσα, καλεί τους επισκέπτες σε ένα «θαλασσινό ταξίδι» σε μακρινούς προορισμούς και στην ιστορία. Ανάμεσα στα αντικείμενα της σουίτας, αμφορείς που ανακαλύφθηκαν σε αρχαία ναυάγια και ο χρυσοποίκιλτος βενετικός καθρέφτης του 19ου αιώνα.

Η σουίτα της Πορσελάνης: Χειροποίητα πορσελάνινα Royal Copenhagen πιάτα κοσμούν τους τοίχους της σουίτας συνδυάζοντας την μοντέρνα αρχιτεκτονική με τη κλασική διακόσμηση. Τα χρώματα και η απλότητα των χώρων αναδεικνύουν την επίπλωση του οικήματος, με σπάνια αντικείμενα των αρχών του προηγούμενου αιώνα.

Η σουίτα του Νουρέγιεφ: Το μοναδικό από τα οικήματα με δική του βεράντα με θέα στην καλντέρα. Η ονομασία του προέρχεται από τα σκίτσα που διακοσμούν τους τοίχους και αποτυπώνουν τον Ρούντολφ Νουρέγιεφ σε στιγμές από τις εμφανίσεις του στην Αθήνα. Η κομψότητα της σουίτας, οι ανέσεις και η θέα του, το κάνουν ιδιαίτερα αγαπητό σε ζευγάρια που το επιλέγουν για το «ταξίδι του μέλιτος». Τη διακόσμηση συμπληρώνουν ασφαλώς σπάνια κομμάτια της συλλογής Τσίτουρας.

Η σουίτα των πορτραίτων: Πυρήνας του αρχικού κτίσματος του 18ου αιώνα γύρω από τον οποίο έχει διαρθρωθεί το Ξενοδοχείο. Η ονομασία του οικήματος προέρχεται από τους πίνακες, ελαιογραφίες και χαρακτικά, φιλελληνικής θεματολογίας που κοσμούν τους τοίχους των δωματίων.

Η σουίτα των ανέμων: Με διακόσμηση που αντλεί έμπνευση από το βιβλίο The Antiquities of Athens (1762 -1815) των James Stuart και Nicholas Revelt, η ονομασία του δωματίου παραπέμπει στον Πύρο των Ανέμων στην Αρχαία Αγορά της Αθήνας. Στους τοίχους τα χαρακτικά των δύο περιηγητών, λάμπες της βενετικής περιόδου και βέβαια αρχαιοελληνικά αντικείμενα της Συλλογής Τσίτουρας, συμπληρώνουν τους απαλούς χρωματιστούς του δωματίου αναδεικνύοντας την κομψότητα και την ατμόσφαιρα αρμονίας της Σαντορίνης.

TC Private Villa: Μια μικρή πολυτελής βίλα, στην άκρη του γκρεμού, που μοιάζει να αιωρείται ανάμεσα στο πέλαγος και τον ουρανό. Οι χώροι της βίλας, το σαλόνι, η κουζίνα και οι τρεις κρεβατοκάμαρες, αποπνέον αίσθηση πολυτέλειας και άνεσης. Το λευκό που κυριαρχεί σε όλες τις επιφάνειες συνδυάζεται με το γαλάζιο χρώμα της πισίνας και το βαθύ μπλε του ουρανού και της θάλασσας προσφέροντας μια εμπειρία ονειρική. Δε θα μπορούσαν να λείπουν έργα ελληνικής τέχνης της Συλλογής Τσίτουρα. Σύγχρονα, βυζαντινά και αρχαία, «κρυμμένα» στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους της βίλας που «συνομιλούν» με την αρχιτεκτονική του κτιρίου και το κυκλαδίτικο τοπίο .