Χρυσό Βραβείο στην AFEA για το συνέδριο της χρονιάς 2022

AΘΗΝΑ

INFO

Ένα χρυσό βραβείο στην AFEA Congress έφεραν τα Event Awards 2022 και Venue Awards 2022 για τη διοργάνωση  στην Αθήνα της κορωνίδας των παγκόσμιων συνεδρίων διαστημικής έρευνας και τεχνολογίας, του παγκοσμίου συνεδρίου της Διεθνούς Επιτροπής Διαστημικής Έρευνας – 44th COSPAR Scientific Assembly (16-24 Ιουλίου 2022, Αθήνα).

Στη μεγάλη γιορτή του κλάδου διοργάνωσης και φιλοξενίας εκδηλώσεων Event Awards 2022 και Venue Awards 2022, που διοργανώνει τα τελευταία χρόνια η BOUSSIAS, συμμετείχαν εταιρείες που έχουν επενδύσει σε υποδομές και ανταγωνιστικές υπηρεσίες για να φιλοξενούν και να διεκδικούν εκδηλώσεις υψηλών προδιαγραφών.

Η AFEA προετοίμασε τον φάκελο υποψηφιότητας του 44th COSPAR Scientific Assembly και η Αθήνα επικράτησε των υποψηφιοτήτων διεκδίκησης της Βαρσοβίας, της Λοζάνης και της Πράγας και είναι αξιοσημείωτο πως, η επιλογή της Αθήνας έγινε από την πρώτη κιόλας ψηφοφορία κατά τη διάρκεια του 42ου Συνεδρίου της COSPAR στην Pasadena της California των ΗΠΑ.

Στο Συνέδριο της Αθήνας συμμετείχαν περισσότεροι από 2.000 καταξιωμένοι διαστημικοί επιστήμονες από πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα της υφηλίου, καθώς και εκπρόσωποι των μεγαλύτερων διεθνών Διαστημικών Υπηρεσιών (NASA, ESA, CNES, JAXA, CSA κ.ά.). Δυναμικό «παρών» έδωσαν και οι μεγαλύτερες εταιρείες προϊόντων διαστημικής τεχνολογίας με τα εκθεσιακά τους περίπτερα.

Το διεθνές συνέδριο COSPAR αποτέλεσε ένα σημαντικό case study σε διεθνές επίπεδο, αφού ήταν  το πρώτο υβριδικό συνέδριο (συνδυασμός φυσικής και διαδικτυακής συμμετοχής) στην ιστορία της COSPAR, αλλά και από τα πρώτα διεθνή συνέδρια παγκοσμίως που κάλυψαν  το διαδικτυακό στοιχείο σε συνδυασμό με την φυσική παρουσία σε ένα τόσο μεγάλο επιστημονικό εύρος (30 παράλληλες αίθουσες για 7 πλήρεις συνεδριακές ημέρες).

Η διάκριση αυτή αποτελεί αναγνώριση στις προσπάθειες της ομάδας και ενισχύει το ηθικό των εργαζομένων στην AFEA Congress, η οποία συνεχώς προσαρμόζεται και εξελίσσεται στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται στην υποδομή και τις προσφερόμενες υπηρεσίες των συνεδρίων, ενώ παράλληλα επενδύει σε σημαντικές συνεργασίες στην Ελλάδα και διεθνώς..

ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:
Χρυσό Βραβείο στην AFEA για το συνέδριο της χρονιάς 2022
ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ:
Teatro Athens
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:
Ιούλιος 16 2022
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ:
Ιούλιος 24 2022