Η κρυφή γοητεία της Χημείας

ΚΡΗΤΗ

INFO

Εκδήλωση, με θέμα τη χημεία, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Ιουλίου από το Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης σε συνεργασία με το Περιφερειακό Τμήμα Κρήτης της Ένωσης Ελλήνων Χημικών και με την υποστήριξη του Δήμου Χανίων, της ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης, η οποία εντάσσεται στον κύκλο δράσεων, που πραγματοποιούνται σε διάφορες πόλεις τις Κρήτης, με τίτλο «ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ», περιλαμβάνει:

Αίθουσα Κ.Α.Μ. Ώρα: 19.00: Ομιλία για το ευρύ κοινό, με τίτλο «Η κρυφή γοητεία της Χημείας» από τον Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Χημείας, Ιωάννη Παυλίδη.

Πλατεία Κατεχάκη Ώρα: 20.00: Επίδειξη πειραμάτων Χημείας για παιδιά και εφήβους από μεταπτυχιακούς φοιτητές του τμήματος Χημείας και παρουσίαση επιτραπέζιων παιχνιδιών με θέμα τη Χημεία από μαθητές της Α΄ Λυκείου του 2ου ΓΕΛ Χανίων, υπό την επίβλεψη της καθηγήτριάς τους, Χημικού, Ελένης Ατσαλάκη.

ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:
Η κρυφή γοητεία της Χημείας
ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ:
Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου Κ.Α.Μ.
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:
Ιούλιος 31 2022
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ:
Ιούλιος 31 2022
Ονόματα Εισηγητών
Ιωάννης Παυλίδης, Ελένης Ατσαλάκη
Όνομα οργανωτών
Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης, Περιφερειακό Τμήμα Κρήτης της Ένωσης Ελλήνων Χημικών, Δήμος Χανιών, ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ, Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων.