Εταιρεία Ηπειρωτικών Μελετών| 2ο Μουσικό Φεστιβάλ| 9-11 Σεπτεμβρίου 2024

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

INFO

Η Εταιρεία Ηπειρωτικών Μελετών διοργανώνει για ακόμη μία χρονιά το Μουσικό Φεστιβάλ με τίτλο Ε.Η.Μ. Music Festival. Η δεύτερη αυτή διοργάνωση του Μουσικού Φεστιβάλ θα λάβει χώρα στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου 2024 στο Πάρκο Λιθαρίτσια. Η πρώτη ημέρα του Φεστιβάλ θα παρουσιάσει στο κοινό τους: Γιώργο Παπαθανασίου, Νίκο Σιακούφη και ΩχΤοΜηδέν ενώ κατά τη δεύτερη ημέρα το μουσικόφιλο ακροατήριο θα απολαύσει τους: Ask Tomorrow, Elephant, Move the Sun.

 

 Κατόπιν, την Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2024, θα πραγματοποιηθεί μια σειρά μουσικών εργαστηρίων στο Μέγαρο της Εταιρείας Ηπειρωτικών Μελετών. Η ώρα έναρξης των εργαστηρίων, είναι στις 19:00 το απόγευμα. Τα τρία εργαστήρια διαρθρώνονται ως εξής:

  1. Κύκλος κρουστών για όλ@: Πρόκειται για ένα εργαστήριο βιωματικής ρυθμικής, από το Σάμι Χάσμε.
  2. Η διαδικασία κατασκευής μιας χειροποίητης κιθάρας, σε εισήγηση του Μιχάλη Μπουγά (Hamor Guitars).
  3. Με την υποστήριξη της Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης ΔΕΛΤΑ 360, ο Πάνος Παπακώστας (Noisyland Recordings) θα παρουσιάσει ένα εργαστήριο με τίτλο «Πώς η μουσική τεχνολογία επηρεάζει τις μουσικές παραδόσεις; Το σήμερα και το αύριο του ήχου, η παγκοσμιοποίηση της μουσικής και η επιρροή τους σε τοπικό βαθμό».

 

 

 

 

 

 

 

ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:
|2ο Μουσικό Φεστιβάλ
ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ:
Εταιρεία Ηπειρωτικών Μελετών
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:
Σεπτέμβριος 9 2024
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ:
Σεπτέμβριος 11 2024