Τα 5 σημεία αλλαγής που πρέπει να γνωρίζετε για το νέο 100% Hotel Show του 2023!

AΘΗΝΑ

INFO

Έμφαση στην παρουσίαση Λύσεων για Πολυτελή Καταλύματα, Αγροτουρισμό και Glamping, το μεγαλύτερο Section Ξενοδοχειακών Πωλήσεων και Τεχνολογίας, αλλά και μια εντελώς νέα φιλοσοφία σε ό,τι αφορά την εικόνα και την κατασκευή των Περιπτέρων, θα είναι μερικά από τα νέα στοιχεία της εντελώς ανανεωμένης Έκθεσης του 2023.

Με την ξενοδοχειακή αγορά να μετουσιώνεται σε κάτι εντελώς νέο, καθώς τα καταλύματα αποκτούν πλέον πιο συγκεκριμένη ταυτότητα με κατεύθυνση προς τον Τουρισμό Πολυτελείας, αλλά και τον εκθεσιακό τομέα να αντιμετωπίζει ιδιαίτερες προκλήσεις λόγω της κατακόρυφης αύξησης του κόστους κατασκευής περιπτέρων, το νέο 100% Hotel Show προχωράει στην πιο τολμηρή του αλλαγή. Έτσι, στην επικείμενη Διοργάνωση που θα λάβει χώρα στις 18-20 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας, παρουσιάζει ένα νέο είδος Έκθεσης με έμφαση στην ανάδειξη των Αναβαθμισμένων Καταλυμάτων, που μπορούν να αποτελέσουν ουσιαστικό πυλώνα της νέας εποχής του ελληνικού τουρισμού, αλλά και στις Conceptual Προτάσεις Περιπτέρων, που θα διευκολύνουν τη φιλοξενία μεγάλης γκάμας πραγματικών Λύσεων, για ουσιώδεις επαγγελματικές συμφωνίες.

———————————————————————————————-

ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ:

Θέλετε να μάθετε τι αλλάζει σε 1 λεπτό; Διαβάστε παρακάτω:

 1. Έμφαση σε πολυτελή καταλύματα, όπως 5 star resorts, boutique ξενοδοχεία, βίλες και upscale διαμερίσματα, αγροτουριστικά καταλύματα, glamping και yacht.
 2. Νέα λογική στην κατασκευή των περιπτέρων, που θα εστιάζει στην ουσία (φιλοξενία ποικιλίας ιδιαίτερων Ξενοδοχειακών Λύσεων) και όχι απλά στον εντυπωσιασμό, με στόχο τα προκαθορισμένα ραντεβού μεταξύ Εκθετών και Επισκεπτών, για σύναψη νέων συμφωνιών.
 3. Δημιουργία ενότητας ξενοδοχειακών επενδύσεων για ενημέρωση σχετικά με το ΕΣΠΑ και τον Αναπτυξιακό Νόμο, καθώς και φιλοξενία αρχιτεκτονικών γραφείων με εξειδίκευση σε Ξενοδοχειακά Projects.
 4. Ειδικές ενότητες με παρουσίαση υλικών, επίπλων, έργων design και τέχνης, με στόχο τη δημιουργία μοναδικού περιβάλλοντος στην ανακαίνιση ξενοδοχείων.
 5. Οργάνωση του μεγαλύτερου συνεδρίου ξενοδοχειακών πωλήσεων και στήσιμο του πρώτου χωριού ξενοδοχειακής τεχνολογίας.

Διαβάστε την πλήρη ανάλυση στο κείμενο που ακολουθεί:

———————————————————————————————-

Με τις αλλαγές της έκθεσης να είναι ουσιαστικές, παρακάτω συγκεντρώνουμε τα 5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το νέο format του 100% Hotel Show.

 

 1. EΜΦΑΣΗ ΣΤΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ & ΤΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ

Στο επίκεντρο της έκθεσης μπαίνουν τα πολυτελή ξενοδοχεία, αλλά και εναλλακτικές μορφές τουρισμού όπως αγροτουριστικά καταλύματα & glambing, οργανώνονται δράσεις στo luxury segment και παρουσιάζονται νέες εταιρείες με ειδικές υπηρεσίες και προϊόντα.

 Το νέο κοινό που θα προσκληθεί να επισκεφθεί την έκθεση, θα αποτελείται από:

 • 5-Star resorts
 • Βoutique ξενοδοχεία
 • Βίλες & upscale διαμερίσματα
 • Αγροτουριστικά καταλύματα
 • Glamping & eco lodges
 • Σκάφη & yachts
 • Luxury travel agencies
 • Nέες επενδύσεις
 • Αρχιτέκτονες & designers
 • Αλυσίδες & εταιρείες διαχείρισης ξενοδοχείων

 

 1. ΝΕΟ CONCEPT ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ & ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΛΥΣΕΩΝ

Εκτός από τα περίπτερα ειδικής κατασκευής από τους εκθέτες, η Διοργάνωση (κατόπιν προσεκτικής μελέτης) έχει δημιουργήσει νέους, conceptual τύπους αναβαθμισμένων περιπτέρων, με ιδιαίτερο design, αλλά ελεγχόμενο κόστος. Στόχος είναι να διευκολυνθούν οι εταιρείες που διαθέτουν ιδιαίτερες λύσεις και έχουν αξιολογηθεί θετικά από την ομάδα του 100% Hotel Show να συμμετέχουν, ξεπερνώντας το εμπόδιο του κατασκευαστικού κόστους του περιπτέρου. Μ’ αυτόν τον τρόπο, γίνεται πιο ουσιώδης η επίσκεψη ξενοδόχων, επαγγελματιών τουρισμού και αρχιτεκτόνων, συναντώντας μεγάλη ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών, αλλά και πιο ξεκάθαρη επικοινωνία των σχετικών λύσεων.

Οι βασικές ενότητες εκθετών θα περιλαμβάνουν:

 • Αρχιτεκτονικά & interior design γραφεία.
 • Επενδυτικές υπηρεσίες & κατασκευή ξενοδοχείων.
 • Premium υλικά & εξοπλισμό πολυτελείας.
 • High-end έπιπλα & design αντικείμενα.
 • Λύσεις διαμόρφωσης ξενοδοχειακής εμπειρίας.
 • Hospitality τεχνολογίες και λογισμικά.
 • Ξενοδοχειακές υπηρεσίες πωλήσεων.

 

 1. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ

Διαμορφώνεται ειδική περιοχή ανάπτυξης νέων καταλυμάτων με παρουσίαση χρηματοδοτικών λύσεων, real estate και εύρεση του κατάλληλου αρχιτεκτονικού γραφείου αλλά και κατασκευαστικής εταιρείας, που αποτελούν κομβικά σημεία της ξενοδοχειακής ανάπτυξης.

Στη διευρυμένη περιοχή νέων επενδύσεων θα υπάρχει:

 • Το section 100% Χρηματοδότηση, με εταιρείες συμβουλευτικής χρηματοδοτήσεων, Aναπτυξιακού και ΕΣΠΑ.
 • Το section 100% Architect Zone, με προτάσεις αρχιτεκτονικών γραφείων, interior designers και τεχνικές εταιρείες.
 • Το section 100% Hotel Development, με επιλεγμένες εταιρείες συμβουλευτικής ανάπτυξης concept αλλά και management υπηρεσιών.

 

 1. ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ & ΒΙΛΩΝ

Δημιουργούνται ειδικές ενότητες με παρουσιάσεις επίπλων και αντικειμένων αλλά και παρουσίασης έργων τέχνης, ενώ οι ξενοδόχοι μπορούν να μιλήσουν άμεσα με τους διακοσμητές για νέες ιδέες σχετικά με την ανακαίνιση του καταλύματός τους.

Στο πλαίσιο του ειδικού αφιερώματος ανακαίνισης:

 • Θα φιλοξενηθεί ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, με καινοτόμα αρχιτεκτονικά υλικά και προϊόντα ιδανικά για καταλύματα.
 • Θα λειτουργήσει η ενότητα 100% Selected Furniture, με επιλεγμένες προτάσεις και συνθέσεις επίπλων για ξενοδοχεία.
 • Θα στηθεί μια εντυπωσιακή Art & Design Gallery, με έργα τέχνης και design αντικείμενα Ελλήνων καλλιτεχνών & σχεδιαστών.

 

 1. ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ & ΧΩΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Με τις πωλήσεις να αποτελούν τη νούμερο ένα ανάγκη για τα ξενοδοχεία, θα στηθεί ένα ειδικό stage που θα αφορά καθαρά την ανάπτυξη πωλήσεων, όπου θα παρουσιαστούν προτάσεις για το 2024 από τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου. Περιμετρικά του stage θα στηθεί το πρώτο χωριό ξενοδοχειακής τεχνολογίας, αλλά και συμβουλευτικής για θέματα κερδοφορίας και revenue.

Το  συνέδριο θα λάβει χώρα μέσα στο 100% Hotel Show και θα συμπεριλαμβάνει:

 • Παρουσιάσεις για νέες αγορές, τεχνικές πωλήσεων και προβλέψεις για το 2024.
 • Demos από ξενοδοχειακές τεχνολογίες πωλήσεων και οργάνωσης καταλυμάτων.
 • Εταιρείες διαχείρισης πωλήσεων, καθώς και travel agencies, για νέες συμφωνίες.

 

 

Το 100% Hotel Show ξεκινάει το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας. Για την είσοδό σας μπορείτε να κάνετε δωρεάν εγγραφή στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης, ενώ προτείνεται να κλείσετε εγκαίρως ραντεβού με τους εκθέτες που σας ενδιαφέρουν.

 

ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:
Τα 5 σημεία αλλαγής που πρέπει να γνωρίζετε για το νέο 100% Hotel Show του 2023!
ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ:
MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:
Ιούλιος 5 2023
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ:
Νοέμβριος 20 2023