Ειδική καμπάνια “Χτίζω-Ανακαινίζω Ξενοδοχείο” – Δυναμική επιστροφή στο 100% Hotel Show 2022!

Η Ανακαίνιση Ξενοδοχείων, αλλά και η ανάπτυξη Νέων Καταλυμάτων, αποτελούν αναμφίβολα σημαντική τάση μετά από δυο χρόνια αναγκαστικής αναμονής. Έτσι, το 100% Hotel Show παρουσιάζει στη φετινή Διοργάνωση μια πλήρη γκάμα λύσεων στο section “Architecture-Build-Materials”, επαναφέροντας την ειδική καμπάνια “Χτίζω-Ανακαινίζω Ξενοδοχείο”, που ξεκίνησε στη διοργάνωση του 2019.

Το 100% Hotel Show, από την πρώτη του διοργάνωση, έχει συνδεθεί στενά με την Ανακαίνιση αλλά και το Χτίσιμο Ξενοδοχείων, προσελκύοντας, τόσο Νέους Επενδυτές στον χώρο της Φιλοξενίας όσο και Ξενοδόχους που σκοπεύουν να ανακαινίσουν τη Μονάδα τους. Αυτό δεν είναι περίεργο, καθώς η Αρχιτεκτονική και το Design αποτελούν διαχρονικά βασικό πυλώνα της Έκθεσης, με αποτέλεσμα τη συστηματικά ολοκληρωμένη πληροφόρηση, από τη Μελέτη και τον Σχεδιασμό Ξενοδοχείων μέχρι τα Υλικά που θα χρησιμοποιηθούν, και κατά συνέπεια το τελικό Κατασκευαστικό αποτέλεσμα.

Η καμπάνια “Χτίζω-Ανακαινίζω Ξενοδοχείο” αποβλέπει στο να αποτελέσει έναν συστηματικό δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ Εταιρειών και Ξενοδόχων, δημιουργώντας νέες συνθήκες για την Ανάπτυξη των Ξενοδοχείων.

Στόχοι ειδικής καμπάνιας “Χτίζω-Ανακαινίζω Ξενοδοχείο”:

1. Η διαδραστική επικοινωνία με την ξενοδοχειακή αγορά, και το feedback που αφορά τις ανάγκες των ξενοδόχων και των επενδυτών για την κατασκευή και την ανακαίνιση ενός ξενοδοχείου.

2. Η έρευνα, αξιολόγηση και παρουσίαση εταιρειών, υλικών και προϊόντων, με χαρακτηριστικά καινοτομίας και χρηστικότητας, που θα ανταποκρίνονται στις καταγεγραμμένες ανάγκες για κατασκευή και ανακαίνιση χώρων φιλοξενίας.

Πώς λειτουργεί η καμπάνια “Χτίζω-Ανακαινίζω Ξενοδοχείο”

 • Το ειδικό τμήμα επισκεπτών του 100% Hotel Show, μέσα από ένα ευρύ φάσμα επικοινωνιών, αναζητά και καταγράφει συγκεκριμένες απορίες και ανάγκες της αγοράς, σε ό,τι αφορά την Κατασκευή και Ανακαίνιση Ξενοδοχείων.
 • Στη συνέχεια, η Έκθεση ερευνά για τις διαθέσιμες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες αυτές, είτε ανάμεσα στις εταιρείες που ήδη συμμετέχουν, είτε αναζητώντας νέες εταιρείες με καινοτόμες λύσεις, και τις παρουσιάζει με ιδιαίτερους τρόπους.
c1e02e1f796ca4f87fe533805e470469.jpg

Πώς θα ενταχθεί η καμπάνια “Χτίζω-Ανακαινίζω Ξενοδοχείο” στο 100% Hotel Show 2022

Το ειδικό τμήμα επισκεπτών της Έκθεσης συγκεντρώνει τις Εταιρείες και τις Λύσεις που ανταποκρίνονται στις καταγεγραμμένες ανάγκες των Ξενοδόχων, και παρέχει προσωποποιημένη ενημέρωση στους Επισκέπτες του 100% Hotel Show 2022, οργανώνοντας και προσωπικά ραντεβού μεταξύ Εκθετών και Επισκεπτών κατά τη διάρκεια της Έκθεσης.

Παράλληλα:

 • Στη special “Architect Zone”, οι επισκέπτες της Έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να έλθουν σε επαφή με μια μεγάλη γκάμα αρχιτεκτονικών προτάσεων και σχεδιαστικών φιλοσοφιών, σε ό,τι αφορά τη Μελέτη και τον Σχεδιασμό Χώρων Φιλοξενίας.
 • Στο section “Architecture-Build-Materials”, επιλεγμένες εταιρείες με Δομικά Υλικά, αλλά και Κατασκευαστικές Εταιρείες, θα παρουσιάσουν Λύσεις για την κατασκευαστική υλοποίηση των εν εξελίξει, ή προγραμματιζόμενων, Ξενοδοχειακών Projects.
 • Στα ειδικά σημεία με τίτλο “Cutting Edge Materials”, Ξενοδόχοι, αλλά και Αρχιτέκτονες, θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν συγκεντρωμένα καινοτόμα υλικά και προϊόντα “αιχμής”, που αφορούν την κατασκευή αλλά και το design των ξενοδοχείων.
 • Καθώς η έννοια “Χτίζω-Ανακαινίζω Ξενοδοχείο” δεν εξαντλείται στο κατασκευαστικό κομμάτι, το ειδικό section “Interior & Exterior Design” θα παρέχει ένα εξαιρετικό σύνολο ιδεών και λύσεων για τη διαμόρφωση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, αλλά και για τη Διακόσμηση (υπηρεσίες και υλικά).
 • Η ειδική Αίθουσα “Art & Design Gallery” θα προσθέσει μια ιδιαίτερη, premium “πινελιά” στο θέμα της Κατασκευής-Ανακαίνισης, με προτάσεις Τέχνης & Design, για ενίσχυση της εμπειρίας, αλλά και της συνολικής εικόνας, πολυτελών καταλυμάτων και βιλών.

Πώς μπορείτε να συμμετέχετε στην καμπάνια «Χτίζω-Ανακαινίζω Ξενοδοχείο»

 • Αν είστε Ιδιοκτήτης ή Στέλεχος Μονάδας Φιλοξενίας: Περιγράψτε μας συνοπτικά την ερώτηση ή την ανάγκη της επιχείρησής σας, σε ό,τι αφορά Ανακαίνιση ή Κατασκευή Ξενοδοχείου, στο email info@hotelshow.gr.
 • Αν είστε επιχείρηση ή επαγγελματίας που δραστηριοποιείται στον τομέα Κατασκευή-Ανακαίνιση-Διακόσμηση (Εταιρεία με Υλικά, Αρχιτέκτονας, Κατασκευαστική Εταιρεία, Επιχείρηση με Είδη Διακόσμησης), ενημερώστε μας για εσάς, την επιχειρηματική σας φιλοσοφία, νέα προϊόντα, καινοτομίες κοκ, πατώντας εδώ.

3 σχόλια.

 1. Can I just say what a relief to find someone who actually knows what theyre talking about on the internet. You definitely know how to bring an issue to light and make it important. More people need to read this and understand this side of the story. I cant believe youre not more popular because you definitely have the gift.

 2. Hello my family member! I wish to say that this post is awesome, great written and include almost all significant infos. I’d like to look more posts like this.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *