Το Grand Serai Congress & Spa διαθέτει μια εξαιρετική επιλογή από αίθουσες και συνεδριακούς χώρους που μπορούν να φιλοξενήσουν τις πιο απαιτητικές επαγγελματικές συναντήσεις κάθε είδους. Από μικρές συναντήσεις ως και συνέδρια μέχρι και με 1000 συμμετέχοντες, υπάρχει μια αίθουσα που μπορεί να ικανοποιήσει λειτουργικά και αποτελεσματικά όλες τις ανάγκες της εκδήλωσής σας. Εντυπωσιάστε τους πελάτες και τους συνεργάτες σας με μια επαγγελματική εκδήλωση υψηλού επιπέδου που αντικατοπτρίζει το επιχειρηματικό προφίλ και τα κριτήριά σας.

 

Επιπλέον υπηρεσίες συνεδρίων στο Grand Serai

Πίνακας flip chart, βιντεοπροβολέας οροφής, data projector

Σύνδεση στο Ίντερνετ μέσω Wi-Fi

Πίνακες και βάθρα

Τηλεφωνικές υπηρεσίες και αποστολής φαξ (με χρέωση)

 

Οι Συνεδριακοί Χώροι του Grand Serai Congress & Spa

Μέσα από τις εντυπωσιακές επιλογές συνεδριακών χώρων του Grand Serai Congress & Spa θα βρείτε ακριβώς την αίθουσα που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες, για να διοργανώσετε ένα αξέχαστο συνέδριο, σεμινάριο, μια επαγγελματική συνάντηση ή ακόμη μια επιχειρηματική έκθεση ή κάθε είδους εκδήλωση. Όλοι οι χώροι μας έχουν τη δυνατότητα να εξοπλιστούν με τελευταίας τεχνολογίας οπτικοακουστικό υλικό, ενώ σε συνδυασμό με τις προσεγμένες υπηρεσίες και τις δελεαστικές μας γεύσεις μπορούν να μετατρέψουν την εκδήλωσή σας σε μια αξέχαστη εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες. Το Grand Serai Congress & Spa διαθέτει ξεχωριστούς συνεδριακούς χώρους που μπορούν να καλύψουν κάθε επαγγελματική ανάγκη με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, εξασφαλίζοντας παράλληλα άνεση για τους συνεργάτες σας.

Tip: Αναβαθμίστε το συνέδριο ή το σεμινάριο που διοργανώνετε συνδυάζοντάς το με εξαιρετικές προτάσεις διαμονής και φαγητού, με εξειδικευμένο συνεδριακό εξοπλισμό και φυσικά τις άψογες υπηρεσίες μας, για την απόλυτα επαγγελματική εμπειρία συνεδρίων του Grand Serai.

 

KANTE ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΔΩ