Σε ένα ιστορικό κτίριο στο κέντρο της Αθήνας που χρονολογείται από τον 19o αιώνα, το Athens Flair «μιλά» για το παρελθόν του και εντυπωσιάζει κοσμώντας τον πυκνό αστικό ιστό με μοναδικές πινελιές. To αρχιτεκτονικό αυτό “διαμάντι” συνδυάζει τέλεια την πλούσια κληρονομιά του με τη σύγχρονη κομψότητα και τις μοντέρνες ανέσεις, με κάθε λεπτομέρεια να έχει μελετηθεί προσεκτικά. Ένα πολυτελές κτίσμα που χαρακτηρίζεται από τη διαχρονικότητα του νεοκλασικού σχεδιασμού, αποτελεί ιδανικό προορισμό για κάθε ταξιδιώτη, καλωσορίζοντας τον σε ένα κομψό περιβάλλον, σχεδιασμένο να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας στην Αθήνα.

Το Athens Flair αποτελείται από 6 σουίτες με μοναδικό σχεδιασμό. Συνδυάζοντας την κομψή άνεση και τη γοητεία των νεοκλασικών εποχών δίνοντας νέο νόημα στην αστική πολυτέλεια. Μέσα σε κάθε χώρο, θα βρείτε έντονα χρώματα, εξαιρετικές λεπτομέρειες, μοντέρνες παροχές και κυρίως ένα ήσυχο περιβάλλον.

Σας αξίζει να μείνετε σε ένα κατάλυμα τόσο εξαίρετο όσο εσείς. Το Athens Flair  σας προσφέρει πολλά περισσότερα από μία απλή διαμονή.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Δ/νση: Δελφών 2 & Διδότου, Αθήνα (Κολωνάκι) 10680
Τηλ: +30 210-3616891
Email:info@athensflair.com  
Website: https://athensflair.com/